Home O nama Lasersko i CNC
graviranje
Trodimenzionalni
modeli
Lasersko i
CNC isecanje
Alati za vakumiranje Kontakt
 

O NAMA


Samostalna zanatska radnja CNC GRAVOCENTAR iz Petrovaradina, osnovana je maja 2008. godine, izdvajanjem iz matične firme szr MAŠINOPAK koja postoji još od 1986. godine.

Delatnost CNC gravocentra jeste lasersko i CNC graviranje, isecanje i kompjuterski vođena obrada najrazličitijih vrsta materijala, dok se szr Mašinopak bavi proizvodnjom alata i mašina za pakovanje, punjenje, doziranje, CNC mašina i dr.


CNC numeric 50-60
proizvodnja: Mašinopak


LASER CUT 12-80


LASER CUT 60-90
Šire gledano, usluge koje pružamo jesu:
- 2D i 3D graviranje
- isecanje i obrada kako nemetala tako i metala
- izrada trodimenzionalnih modela - grbova, klišea, izrada kalupa za livenje čokoladnih proizvoda i sl.
- izrada alata za vakumiranje i različitih vrsta ambalaže metodom termovakumiranja


Gravocentar je opremljen sa 3 CNC (Computer Numerical Control) glodalice, koje su namenjene za obradu aluminijuma, mesinga, prohrona, drveta, medijapana, pleksiglasa i sl. kao i laserom koji najbolje rezultate postiže pri isecanju ili graviranju acryla, kartona, sunđerastih materijala, gume, drveta, stakla.

Za vakumsko termooblikovanje i izradu kalupa za livenje čokoladnih proizvoda, ambalaže za prehrambene i industrijske proizvode koriste se vakumatik mašine.

Kompjuterski vođen rad CNC glodalice i lasera zasniva se na graviranju teksta, slike, obradi materijala ili isecanju kontura objekta koje su zadate u kontrolnom programu računara.

Grafička priprema za objekat koji treba da se obrađuje obavlja se u programima koji vektorski definišu predmete, kao što su CorelDraw, AutoCad, ArtCam i dr.

Tehnologija rada naših mašina prati savremene metode graviranja i rezanja i pruža širok spektar primene naših proizvoda.
VAKUMATIK B2 700X500mm
proizvodnja: Mašinopak


...............Copyright CNC gravocentar 2008.